Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

IS UW BUITENDEUR NOG WEL VAN DEZE TIJD?
BIEDT HET NOG VOLDOENDE WEERSTAND TEGEN INBREKERS? EN BENT U BEZIG MET ENERGIEBESPARING, MAAR VERLIEST U WARMTE DOOR UW BUITENDEUREN? VAN DE SANDE LOST HET VOOR U OP!

De aanschaf van een nieuwe buitendeur is nu wel heel gemakkelijk en voordelig met Van de Sande. Wij nemen de maten op, fabriceren uw deur, spuiten deze in de gewenste kleur en plaatsen de deur bij uw thuis. Al onze buitendeuren zijn inbraakwerend en isolerend (dus energiebesparend). Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste model deur(en) en beslag uit te zoeken en wij doen de rest!

Stappenplan

 1. 1. Wij meten (digitaal het houten kozijn) op locatie en bespreken de mogelijkheden

 2. 2. U kiest het model deur (voor-, achter-, met/zonder glasopening), kleur en deurbeslag

 3. 3. Wij monteren op afspraak en voeren gratis uw oude deur af.

Voordeuren (dichte modellen of met glasopening)

De volgende RAL-kleuren zijn mogelijk.

 1. *

  RAL 9010

  (zuiverwit)

 1. *

  RAL 9001

  (crèmewit)

 1. *

  RAL 9016

  (verkeerswit)

 1. *

  RAL 7047

  (tegelgrijs)

Dichte modellen

De voordelen van dichte modellen is dat deze een betere isolatiewaarde behalen dan deuren met glasopening(en). Dichte voordeuren zijn prima toe te passen wanneer er al glas in het kozijn zit of wanneer er een spionoog gemonteerd kan worden. Zodat er vanaf binnenuit altijd naar buiten gekeken kan worden. Zodat u weet voor wie u de voordeur open doet.

Modellen met glasopening (met blank isolatieglas en afgelakt)

Deuren met glasopening zijn prachtig om te zien en geven veel lichtinval in uw entree. Door de glasopening kunt u zien wie er voor uw deur staat en beoordelen of u open wilt doen. De deuren worden voorzien van blank isolatieglas, zodat deze modellen de maximale waarde kunnen behalen. De beglazing in de deur is 18 mm dik en is hierdoor niet aantrekkelijk voor inbrekers. Sierglas is minder geschikt om een isolatiewaarde te bieden. Dit sierglas bieden wij daarom ook niet aan.

*

Achterdeuren

De volgende modellen achterdeuren bieden wij aan. Wilt u liever een voordeurmodel als achterdeur, is dat ook geen probleem. Zo creëert u eenheid in de uitstraling van uw woning. Het is een gehele kostenpost en daar voor zijn er ook andere modellen mogelijk die in prijs aantrekkelijker zijn.

Het verschil in de deurmodellen is de hoogte van de borstwering (ruimte onder het glas). Een lage borstwering geeft een moderne uitstraling, maar heeft u huisdieren is wellicht een deur met een hogere borstwering beter geschikt.

Hang- en sluitwerk (SKG)

Heeft u wel eens goed in de voorwaarden gekeken van uw verzekeraar? Als u dat zou doen staat er in deze voorwaarden dat het hang- en sluitwerk minimaal moet voldaan aan SKG (het keurmerk voor veilig hang- en sluitwerk in deuren). Met modellen die we aanbieden bent u weer helemaal up-to-date! Zowel in RVS als mat zwart leverbaar. Een driepuntsluiting en valdorpel is in de prijs inbegrepen.

Cilinderbediend betekent dat u aan de buitenkant geen kruk heeft. Dit betreft een vaste knop en aan de binnenkant heeft u een kruk. Als u in de ochtend uw voordeur van het slot haalt, kan niet iedereen zomaar binnenlopen. U kunt wel zonder sleutel naar buiten door middel van de kruk. Komt u terug dan zult u met de sleutel de deur moeten openen om binnen te kunnen.

Krukbediend betekent dat u aan de buiten- en binnenkant een kruk heeft. Dat zorgt er voor dat als u in de tuin bent en de deur is niet op slot, u zo naar binnen kunt gaan zonder sleutel. Wanneer u de deur afsluit, haalt u de kruk omhoog en draait de deur op slot. Aan beide kanten kunt u nu niet meer naar binnen zonder eerst de deur van het slot te halen.

*

Prijsvoorbeelden (All-in)

*
 1. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

  1. Naam*
  2. Straatnaam*
  3. Huisnummer*
  4. Postcode*
  5. Woonplaats*
  6. Telefoon*
  7. Deurtype
  8. Voordeurglas
  9. Achterdeur
  10. Kleur
  11. Deurbeslag
  12.  
  13.  

  Van de Sande garandeert dat de persoonlijke informatie die u stuurt uitsluitend wordt gebruikt om te reageren op uw verzoek. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Bekijk hier onze video

Bekijk hier onze video

 

© Copyright 2019 - Van de Sande deuren